İş Kurma Hayalleri Gerçeğe Dönüşsün

Gündem Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.04.2021 16:04:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
956 okunma
Google News

İş Kurma Hayalleri Gerçeğe Dönüşsün

Yeni bir iş kurmak ve bu işi doğru şekilde yöneterek büyütmek çok kolay değildir. Hukuki prosedürler, pazarlama usulleri, reklam ve tanıtım faaliyetleri gibi aşamaların her biri başlı başına bir problem olabilir. Ancak iyi bir danışmanlık firması ile çalışılması halinde birlikten kuvvet doğar ve her aşama birer birer başarıyla atlanır.

Ayrıca yeni kurulan bir işin büyüyüp istenen düzeye gelmesi zaman alır. Bazen uzun yıllar süren bu süreç de uzman desteğiyle minimuma indirilebilir.

Girişim Destek Geliştirme Ajansı

2019 Yılında kurulmuş olan Girişim Destek, iş kurmak ve işini büyütmek isteyen girişimcilere danışmanlık ve diğer destekleri sunar. Ajansla çalışmaya karar veren girişimcinin öncelikle neyi hedeflediği ortaya konur. Bu hedef girişimci ve Girişim Destek Geliştirme Ajansının ortak hedefi olarak kabul edilir ve bir işbirliği yapılır.

Online destek hattıyla sürekli irtibat sağlanabilir. İşle ilgili karşılaşılan her problem bu hattan danışmanlarla paylaşılıp çözüm aranır. Ortak hedefe ulaşana kadar bu işbirliği devam eder.

Girişimcilere Hangi Destekler Sunuluyor?

Girişimcinin hangi türde bir iş kurulacağı yönünde fikri varsa öncelikle bu fikir değerlendirilir. Yeni fikirler eklenip çıkarılır ve birlikte nihai karar verilir. İlerleyen aşamalarda hangi konularda danışmanlık hizmeti verildiğini aşağıdaki şekilde sınıflandırabiliriz:

  • Uygulanabilir bir iş fikri seçilmesi
  • Marka ve patent gibi tescil işlemlerinin yapılması
  • Markalaşmak ve kurumsal kimlik oluşturmak için gerekli adımların atılması
  • Bir şirket kurulacaksa kişiye en uygun şirket türünün tespit edilmesi ve kurulması
  • Uygun fiyat ve şartlarda hizmet sunan muhasebeci seçimi
  • Kosgeb gibi kuruluşlardan alınabilecek desteklerin sağlanması
  • Sektörün ve rakiplerin analizinin yapılması
  • Potansiyel müşterilere ulaşılması

Tanıtım ve Reklam Önemlidir

Firma bugüne kadar çok sayıda şirket ve işletmeye danışmanlık yapmıştır. Başarıya ulaşan müşteriler en önemli referanslardır.

Girişimdestek.com en önemli hizmeti kurulan işin hitap ettiği müşteri kitlelerine tanıtımını yapmasıdır. Söz konusu ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyabilecek kişilere doğru şekilde ulaşılır ve tanıtım yapılır. Bu sayede çok kısa sürede müşteri kazanılır ve hedefe doğru hızla ilerlenir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.