İNŞAATLAR 600 GÜNDE BİTİRİLECEK

Gündem Yayın: 21 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 21.12.2019 13:10:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2763 okunma
Google News

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında kayıtları alınarak başvuru sayısına göre projelendirilen TOKİ Ömerbey Konutları nihayet ihaleye çıkarak yapım aşamasına getirildi. Ülke genelinde yaşanan ekonomik daralmayla birlikte kamu kurumları tasarruf kararı almış, bu nedenle de Tavşanlı ile birlikte bir çok ilde konut ihaleleri ertelenmişti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler TOKİ Başkanı Ömer Bulut başta olmak üzere üst düzey bürokratlarla bir araya gelerek projenin bir an evvel hayata geçirilmesi için girişimlerde bulunarak projenin takipçisi olmuştu.
TOKİ iki aşamada gerçekleştirdiği ihalenin ilkini 12 Aralık'ta tamamlamıştı. 481 konutun ihalesi ise 17 Aralık'ta gerçekleştirildi. İhaleyi kazanan firmalara 15 gün içerisinde yer teslimi yapılacak ve 600 günde tamamlaması istenecek.
TOKİ Tavşanlı'da yapılacak konutların görsellerini resmi sosyal medya hesaplarından paylaşarak ihalenin ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Başkan Mustafa Güler ise "Uzun görüşmelerimiz ve karşılıklı fikir alış verişinden sonra nihayet Toplu Konut İdaremiz ihalelerini tamamlayarak Ömerbey'de ilk kazmayı vurma aşamasına geldi. İnşallah iki yıl içerisinde konutlarımız yapılarak hak sahiplerine teslim edilecek. Ev sahibi olma hayaliyle bu inşaatın tamamlanmasını bekleyenlere hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.