İnekleri telef olan aileye Kızılay'dan sonra Yardım Platformu da el uzattı

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2019 12:18:14
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2450 okunma
Google News

İnekleri telef olan aileye Kızılay'dan sonra Yardım Platformu da el uzattı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde ahırda hayvanları telef olan aileye Türk Kızılay'ından sonra Tavşanlı yardım platformu da yardım etti.

Ada Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde malulen emekli olan Mustafa Taşkın'a (50) ait ahırda 3 büyükbaş hayvan ilaçlı ot yemesi ile telef olmuştu.

 Tavşanlı yardım platformu, hayvanları telef olan aileye buzağısı ile süt ineği verdi. Ada Mahallesi Muhtarı Halil Oral, " Mahallemizde 3 ineği birden telef olan komşumuz mağdur olmuştu. İki tane çocuğunu süt satarak okutmuşlardı. Ekonomik olarak 3 ineği birden elinden giden aile taban yapmıştır diyebiliriz. Allah razı olsun Tavşanlı'daki yardım derneklerimiz bu konuya da duyarlılık gösterdiler." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.