İnci Güzellik Salonu Açıldı

Gündem Yayın: 10 Aralık 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 10.12.2016 15:33:59
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
13584 okunma
Google News

İnci Güzellik Salonu Açıldı

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde hizmete giren İnci Güzellik Salonu isimli işyerinin açılışı çok sayıda davetlinin katılımı ve yapılan dua ile gerçekleşti.

Tavşanlı ilçesi Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı Kalemli Sağlık Ocağı yanında Hacer İnci tarafından Bayanlara özel açılan İnci Güzellik Salonunda Almanya’dan getirilen makinalar ile bayanların daha güzel görünümü için hizmet verilmeye başlandı.

Estetisyen Hülya Oğmaç Can tarafından yapılan açıklamalarda tanıtılan salonda IPL (Lazer Kıl yakma), Kalıcı Makyaj,  3 D kıl tekniği kaş yapma, bölgesel yağ yakma, cilt bakımı, leke giderilmesi, son teknik diş beyazlatma , manikür, pedikür, Amerikan siğ ağda, ipek kirpik ekme, dövme, Hint kınası, Kirpik kıvırma, Porselen makyaj yapılmaya başlandığı söylendi.

 İletişim Telefonları ise 0 539 651 73 43 -  o  274  614 25 77

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.