İlk Ziyaret Kütahya

Gündem Yayın: 05 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.03.2020 13:35:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1516 okunma
Google News

İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’nün bölge müdürlüğüne dönüşmesi üzerine bölge ziyaretlerine başlayan Müdürü Şerife Münire Burcu ilk ziyaretini Kütahya’ya yaptı.

Kütahya’da basın mensuplarıyla bir araya gelen  İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Burcu, ilin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Güral Porselen’i ziyaret ederek,  Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ve İcra Kurulu Başkanı M.Naci Pekcan ile görüştü.  Ziyarette İletişim Başkanlığı faaliyetleri hakkında bilgiler veren Burcu,  bundan sonra Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Uşak illerinde bölge müdürlüğü olarak hizmet vereceklerini belirtti. Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Güral Porselen’i uzaktan takip ettiklerini dile getiren Ş.Münire Burcu, Kütahya ziyaretleri kapsamında üretim merkezini görmek ve İsmet Güral ile çalışma arkadaşlarına başarı dileklerinde bulunmak istediklerini ifade etti.

İsmet Güral, Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, BYEGM olarak faaliyet gösterirken İletişim Başkanlığı’na dönüşen kurum faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirtti. Burcu ve mesai arkadaşlarına işlerinde kolaylık ve başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.