İl Genel Meclisi Onuruna Program

İl Genel Meclisi Onuruna Program

Gündem Yayın: 27 Kasım 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 27.11.2013 11:25:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2958 okunma
Google News
Vali Şerif Yılmaz tarafından, Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde, İl Genel Meclisi onuruna verilen yemekte, İl protokolü mensupları, İlçe Kaymakamları, İl müdürleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri biraraya geldiler.
 
İl Genel Meclisi Üyeleri onuruna verdiği yemekte konuşan Vali Şerif Yılmaz şunları ifade etti; " Bizim için önemli olan kalbi yakınlık ve bu muhabbettir. Bu gün bu masa etrafında bulunan tüm arkadaşlarımızın aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. Biz yıllarca birbirinden soğuk, birbirine belli mesafeyle bakan insanları gördük. Hiçbir şey kazanamadıklarını anladık. Burada bulunanlar olarak saygı ve sevgi çerçevesinde birbirimize yaklaştığımızı hissediyorum. Öncelikle yemeğe katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
 
İl Genel Meclisimizin 2014 yılı bütçe planlamasının sonuna geldik. İnşallah yarın sonuca erdireceğiz. Tüm İl Genel Meclisi çalışma arkadaşlarımız, Kaymakamlarımız, daire müdürü arkadaşlarımızla birlikte, inşallah ilimize hayırlı kararlara imza atacağız. Önümüzdeki yıl sizlerin yapmış olduğu bütçe uygulamaya konulacak. Ancak demokrasi gereği 30 Mart 2014 itibariyle seçimle bazılarımız görevlerini devredecek. Önemli olan masa etrafındaki herkesin hizmet için var olduğudur. Hangi makamda, hangi ünvanda, hangi şehirde olursa olsun, bir insana hizmet etmek çok özel bir duygudur. Bunun yanında birde yaptığınız bir eserin faydalı olduğunu görürseniz o daha büyük bir mutluluktur. Hizmetlerinden dolayı İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarıma Kütahyalı vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. İnşallah yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte aynı hizmeti hep beraber hayata geçiririz. Önemli olan ayrılırken bile hoş bir seda bırakmaktır diye düşünüyorum.’’ diyerek sözlerini noktaladı.
   
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.