İl Özel İdaresi, Yol Ve Alt Yapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Gündem Yayın: 25 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 25.09.2019 08:54:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1826 okunma
Google News

Kış aylarına yaklaştığımız şu günlerde Kütahya İl Özel İdaresi, yol ve asfalt çalışmalarına köylerde hız vermiş durumda. Gediz Sazköy-Gökler grup yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 2 km’lik yolun Bitümlü sıcak karışım asfalt kaplamanın 1 km’si KÖYDES, 1 km si de İl Özel İdaresiimkânları ile hizmete sunuldu.

Çavdarhisar ilçesi Hacımahmut-Gökağaç köyleri 2019 yılı KÖYDES programından 2.4 km olarak Bitümlü sıcak karışım (BSK) asfalt kaplaması yapılmış olup yol geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmıştır. Yol çalışmaları Tavşanlı ilçesinin köylerinde de devam ediyor.

Nusretler-Köseler köy yolunun 6,5 km’si 2. Kat asfalt satih kaplaması tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Şapçı-Çamalan 8.5 km grup köy yolu 1. Kat satih asfalt kaplama tamamlanarak yol hizmete açıldı. Ayrıca Çobanköy-Şenlik- Eğriöz- Elmalı 11 km grup köy yolu 1. Kat asfalt yapılarak tamamlandı.

 

Köylerde yapılan alt yapı çalışmaları çerçevesinde köylerin fosseptik ihtiyaçları yapılan çalışmalar ile gideriliyor. Simav ilçesi Boğazköy’de 500 kişilik, Yeniköy de ise 1000 kişilik fosseptikçalışması yapılarak kullanıma sunuldu. Tavşanlı ilçesi Kayı köyde ise 500 kişilik fosseptik tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.