İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu

Eğitim Yayın: 12 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 12.10.2019 12:43:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2250 okunma
Google News

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın, daire müdürleri, STK Temsilcileri, okul müdürleri katıldı.

Milli eğitim faaliyetlerinde tüm kurum ve kuruluşların iş birliği içerisinde çalışması gerektiğini kaydeden Vali Toraman, “Kütahya’da eğitim faaliyetleri iyi durumda, daha iyisi için çalışıyoruz. Eğitim öğretim alanını dar bir alanda yorumlamamak lazım. Çok sayıda kurum ve ilgili paydaşı var. Konu eğitim olunca yapabileceklerinizin azamisini yapmak için gayret gösterin” dedi.

Toplantıda, Milli Eğitim Danışma Komisyonu görevleri, çalışma esasları ile Milli Eğitim Müdürlüğü verileri, kurum ve kuruluşlar iş birliğinde yapılan çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler verildi.

Toplantı görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.