İL DEFTERDARI ÖNEL’DEN KÜTBO’YA ZİYARET

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2018 - Cuma - Güncelleme: 03.08.2018 19:16:09
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2480 okunma
Google News
İL DEFTERDARI ÖNEL’DEN KÜTBO’YA ZİYARET
 
 
Kütahya İl Defterdarı Ömer Faruk Önel, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’i makamında ziyaret ederek, güncel ve ekonomik konularda değerlendirmelerde bulundu. 
 
KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş ve Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Okumuş’un hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Gültekin, proje ve faaliyetlerinden bahsetti. Ekonomik değerlendirmeler ve güncel konulara ilişkin karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı ziyarette, iki kurum arasındaki güçlü işbirliği ve iletişimin artarak sürdürüleceği ifade edildi.
 
 
Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Defterdar Ömer Faruk Önel’e teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.