İkinci OSB Olağan Genel Kurulu

Gündem Yayın: 27 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.08.2020 15:40:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1161 okunma
Google News

Kütahya 2. OSB, 2. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Hasan Hüseyin İLDEMİR’in katılımı ile Kütahya 2. OSB, 2. OLAĞAN GENEL KURULU gerçekleştirildi.
 Genel Kurul'da konuşan Başkan Salih ÇETİNER; " Kütahya 2. OSB Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden itibaren adil ve şeffaf olmaya, alacağımız kararlarda sanayicilerimizle birlikte ortak hareket ederek, sanayicilerimizin menfaatine olan tüm iş ve işlemlere öncelik vermeye çalıştık. Sizlerle her zaman iyi iletişim kurmaya gayret göstererek, sanayicilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık, çalışıyoruz." dedi.
Kütahya 2. OSB’nin  2019 yılı yönetim,  denetim ve faaliyet raporları ibra edildi. Ayrıca 2020 yılının tahmini bütçeleri de mali genel kurulda kabul edildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Salih ÇETİNER, katılımcılara 2019 yılında neler yaptıklarını, yeni döneme dair projelerini anlattı.
 Genel kurulda Kütahya 2. OSB’nin isminin değiştirilmesi konusunda Yönetim Kuruluna yetki  verildi.
Kütahya 2. OSB  toplantı salonunda  gerçekleştirilen toplantıya Kütahya 2. OSB Başkanı Salih ÇETİNER,  Başkan Vekili Mahmut ÖZTAŞ, OSB Müdürü Murat DEMİR, Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri  ve Genel Kurul Üyeleri olan sanayiciler katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.