İhraç edilen polis müdürü gözaltına alındı

Asayiş Yayın: 10 Aralık 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 10.12.2016 13:44:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3584 okunma
Google News

İhraç edilen polis müdürü gözaltına alındı

Kütahya Emniyet Müdürlüğünde görev yaptıktan sonra rütbe alarak başka bir ile atanan ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası polislikten ihraç edilen eski Çevik Kuvvet Şube müdürü Ankara’da gözaltına alınarak Kütahya’ya getirildi. 

Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde uzun süre şube müdürlüğü yaptıktan sonra rütbe alarak başka bir ile atanan ve ardından polislikten ihraç edilen polis müdür H. Ö. Yerleştiği Ankara’da gözaltına alınarak Kütahya’ya getirildi. Ankara’daki evinde yapılan aramada sadece bir adet cep telefonu çıktığı öğrenilen eski polis müdürünün Kütahya’da bulunan evlerini de geçtiğimiz günlerde sattığı anlaşıldı. Kütahya’da esnaflık yapan bir kişi evindeki internetle Bylock denilen şifreli konuşma sistemine giriş yaptığı için gözaltına alınmıştı. Yapılan incelemeler sonrası gözaltına alınan kişinin internetiyle o yıllarda komşuluk yapan polis müdürü H.Ö.’nün şifreyi alarak Bylock sistemine giriş yaptığı tespit edilmesi üzerine gözaltına alınan kişi savcılık tarafından serbest bırakıldı. 

Gözaltındaki polis müdürü H. Ö. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından adliye sevk edileceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.