İÇA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

İÇA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Gündem Yayın: 23 Ocak 2014 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2014 15:20:49
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2794 okunma
Google News

 

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

İncelemelerine ilk olarak, Ilıca Mahallesinde yapılan Ilıcada gelecek turizm yatırımları ve mevcut turizmin geliştirilmesi için uzun vadeli Japon Kredisinden (JICA) yararlanarak, ihalesini yapılan 15 km’ lik kanalizasyon ve arıtma tesisinin şantiyesini ziyaret etti.

 

Yedigöller Bölgesi Şehzadeler Parkında; lunapark ve eğlence yeri olarak ayrılan alan ile Ezop Masal Adası arasında kalan bölge ile ilgili çocuk ve eğlence dünyasının birleştirilmesine yönelik çalışmalar yerinde incelendi. Yeşillendirme çalışmaları gözden geçirildi.

 

Yedigöller bölgesinde yol kenarında bulunan ve inşaatı tamamlanan Kütük Evler yerinde görüldü.

 

Ayrıca, Diğer Belediyelerin Park ve Bahçeler Müdürlükleri arasında örnek olabilecek, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait Yedigöller bölgesindeki2.100 m2kapalı alana sahip, otomatik hareketli sulama sistemleri ve eski çöp deponi alanından elde edilen metan gazlarının tek bir hatta toplanarak sera ısıtmasından faydalanılacak olan tesisi yerinde incelendi.

 

Şantiye incelemelerinde Başkan İça’ya; Su ve Kanalizasyon İşleri, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri eşlik ettiler.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.