HUZUREVİ SAKİNLERİ VE ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞMA

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2018 - Pazar - Güncelleme: 26.08.2018 15:49:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2942 okunma
Google News

VALİ NAYİR İLE EŞİ MÜNEVVER NAYİR HUZUREVİ SAKİNLERİ VE ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTI
Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Kurban Bayramı coşkusu yaşandı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Kurban Bayramı sebebiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Vali Nayir ile eşi Münevver Nayir'in Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde  AK Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ile Ceyda Çetin Erenler, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı  Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hikmet Us, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, STK Temsilcileri  ile protokol üyelerinin eşleri de yer  aldı.

"SİZLERİ KENDİ AİLEMİZDEN AYIRT ETMİYORUZ"

Huzurevi sakinlerini kendi aile büyükleri, çocukları da kendi evladı olarak gördüğünü dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Bayramlar birlik beraberlik günleri. Toplumu, aileleri bir araya getiren günler. Bizler devletimize emanet edilmiş olan büyükleri kendi büyüklerimiz, anne ve babamız olarak görüyoruz. Yine devletimize emanet edilen çocuklarımızı da kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayrama da sizlerle başlamayı uygun gördük. İnşallah bu hep böyle devam edecek. Sizleri sağlık, sıhhat içerisinde görmek bizim için bir bayram sevinci kadar kıymetli. Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bu bayramlarda bizi, gönüllerimiz ve dualarımızı bir araya getiren günler olarak çok kıymetli görüyoruz. İnşallah sizlerin de devletimize olan dualarınızla geçirdiğimiz sıkıntılı günleri de atlatacağız, geleceğe daha emin ve güvenle bakacağız" diye konuştu.

Eşi Münevver Nayir ile huzurevi sakinlerine karanfil hediye eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, yaşlılar ve çocuklarla uzun süre sohbet etti, istek ve arzularını dinledi.
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.