HUZUREVİ SAKİNLERİ VE ÇOCUKLARLA BAYRAM

Gündem Yayın: 18 Haziran 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 18.06.2018 11:58:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2008 okunma
Google News

VALİ NAYİR İLE EŞİ MÜNEVVER NAYİR HUZUREVİ SAKİNLERİ VE ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTI
Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Ramazan Bayramı coşkusu yaşandı.
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Ramazan Bayramı sebebiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan huzurevi sakinleri ve Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
 
Vali Nayir ile Münevver Nayir’e Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri ile bazı daire müdürleri eşlik etti.
 
Eşi Münevver Nayir ile huzurevi sakinlerine karanfil takdim eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde yalnız bırakmadığı yaşlılar ve çocuklarla uzun süre sohbet etti, yüzlerini güldürdü.
 
Bayramların büyükler ve küçüklerle bir araya gelindiğinde anlam kazandığını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Allah’a hamdolsun bir Ramazan Bayramı’na daha ulaştık. Bayramlar büyüklerle, bayramlar küçüklerle bayram. Bizler de bayramın ilk gününde gelip siz büyüklerimizle ve devletimizin himayesindeki çocuklarımızla bayramlaşarak bayramı daha manalı hale getiriyoruz. Bayramlarda aile duygusunu tatmak lazım. Sizler, devlete emanet edilmiş olan büyüklerimiz ve devletin korumasındaki çocuklarımız olarak büyük bir ailesiniz burada. Bizler bu aile duygusunu hem kendimiz tadıyoruz hem de sizlere tattırmak istiyoruz. Allah, birlik ve beraberlik, sıhhat ve sağlık içerisinde nice bayramlara beraber ulaşmayı nasip etsin inşallah. Daha nice bayramlarda sizlerle burada beraber olup inşallah güzel bir bayramı daha beraber geçirmiş olacağız. Hamdolsun biz huzur iklimi içerisinde bayram kutluyoruz. Savaş ve baskı içerisinde olan, zor durumda olan Müslümanlar var, onlara da hayırlı bir bayram diliyoruz Allah gelecek bayramlarını huzur ve mutluluk içerisinde kutlamayı nasip etsin” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.