Hükümlülerin yaptığı sahadan derece elde ettiler

Gündem Yayın: 09 Mart 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2019 15:15:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2107 okunma
Google News

Hükümlülerin yaptığı sahadan derece elde ettiler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Toplum yararına çalışma programı kapsamında Hükümlülerin okul bahçesinde yaptıkları Bocce sahasında eğitim alan öğrenciler, Kütahya’da düzenlenen Bocce turnuvasında çeyrek finale yükseldi.

Öğrenciler elde ettikleri derece sonrası bir sonraki turnuvada şampiyonluk hedefine kilitlendiler.

Tavşanlı’da toplum yararına çalışma programı kapsamında, hükümlüler Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencileri için Bocce sahası yaptılar. 

Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencileri yapılan bu sahada  Bocce antrenmanları sonrası bir aylık gibi kısa bir çalışma ile Kütahya’da düzenlenen Bocce turnuvalarına katıldılar ve çeyrek finale kadar çıktılar. Çeyrek finalde, geçtiğimiz yılın birincisine mağlup olan öğrenciler ‘’takımımızı yeni kurduk ve daha bir aylık çalışmayla çeyrek finale kadar yükseldik, bir dahaki sene daha çok çalışıp şampiyonluğu hedefliyoruz. “ dediler.

Yapılan saha için de, hükümlülere ve bu programı gerçekleştiren yetkililere teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.