HÜKÜMLÜLER TEMİZ ÇEVRE İÇİN ÇALIŞTI

Gündem Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 16:18:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1687 okunma
Google News

 

Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde denetimli serbestlik altındaki yükümlüler ile Tavşanlı Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüler Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen Temiz Çevre Projesi kapsamında Şaban Dede ve Köse Kalfa mesire ve piknik alanlarında temizlik çalışması yaptı. 
Yapılan çalışmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hümeyra BİRLİ; Adalet Bakanlığımız tarafından 26-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilmek üzere "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" başlatılmıştır. Bu proje kapsamında Tavşanlı ilçemizde de denetimli serbestlik infaz uygulamalarından kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılan hükümlüler ile Tavşanlı Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülerin katılımı ile Köse Kalfa Mesire alanı ile Şaban Dede Mesire alanlarının temizlik çalışmaları hükümlülerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Tüm bu çalışmalar toplumsal faydanın yanı sıra hükümlüler üzerinde kurallara uyma becerisi ve çalışma disiplini kazanması, başkalarının haklarına saygı gösterilmesi, zaman planlaması gibi farkındalıklar kazanılması yönünden de önem taşımaktadır dedi. 
Proje kapsamında Şaban Dede mesire alanında yapılan temizlik çalışmalarına Tavşanlı Kaymakamı Yüksel KARA, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER , Adalet Bakanlığı Başkontrolörü Hüseyin ERDEM, Tavşanlı Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan Vekili Sidrenur TANRIKOL, Denetimli Serbestlik Müdürü Özgür BOZAT, Tavşanlı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sayım TİKTAŞ ve kurum amirleri katıldı. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.