“Hükümet Kütahya'ya Destek Veremedi“

"Hükümet Kütahya'ya Destek Veremedi"

Siyaset Yayın: 25 Aralık 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 25.12.2013 16:32:05
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
3303 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık, gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Işık, 30 Mart'tan sonra insanların "Kütahyalıyım" demelerinden gurur duyacaklarını söyledi.

Milletvekili Alim Işık, düzenlediği basın toplantısında, Kütahya'nın 11 yıllık Ak Parti iktidarı boyunda hükümetten gereken desteği alamadığını belitti.

30 Mart seçimlerine 40 kişilik bir ekiple hazırlandıklarını anlatan Işık, Kütahya'nın geleceğini yeniden inşa etmek için önemli projeler hazırladıklarını ifade etti.

Kütahya'nın geleceğinin yattığını belirten Işık, Kütahya'nın hak ettiği yere gelebilmesi ve bir marka olabilmesi için yola çıktıklarını Kütahyalının kendisine görevi vermesi halinde Kütahya'da yaşayan herkesin "ben Kütahyalıyım demekten" gururla bahsedeceğini belirtti.

Halkın rızası olmayan hiçbir projeye imza atmayacaklarını dile getiren Işık"Kütahya'da ben yaptım oldu mantığı ile bir yönetim sergilemeyeceğiz. Biz mantığını yerleştirmemiz gerekiyor. Kütahya varsa biz varız, biz Varsak Kütahya var. Bu sebeple yağacağımız işlerde önce halkımızın onayını alacağız. Halkımızın onay vermediği hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Halkımızla ortak bir noktada buluşarak ve kendilerinin rızasını alarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Kütahya'da halkın rahat bir şekilde yaşayabileceği kent meydanlarının olduğu, yeni Kütahya'nın yan, uydu kentin olduğu, kanal Kütahya gibi şehrin cazibesini artıracak projelerimiz var. Kütahya'yı beş yılın sonunda Türkiye'de örnek gösterilecek illerden birisi yapacağımıza söz veriyorum" dedi.

Kamuoyunda karalama kampanyası olarak MHP belediye seçimlerini kazandığında birçok kişiyi görevinden alacak ve parti ayrımı yapacak dedikodularına da cevap veren Işık Milletvekilliği görevi süresi içinde kapısını çalan herkesin bir şekilde işini yapmaya çalıştığını ve kesinlikle parti ayrımı yapmadığını ifade etti. Işık"göreve geldiğimizde bazı kişileri işten çıkartacağımız yada parti ayrımcılığı yapacağımıza dair söylemler var. Bakın buradan kesin olarak ve altını çizerek söylüyorum. Bugün Türkiye'de komşumuz olan illerden bazıları MHP'li belediyeler tarafından yönetiliyor. Oralarda böyle bir şey yok bizde de olmayacak. Bırakın çevre illeri Kütahya'da kaç tane belde belediyesi MHP'li gitsinler oralara baksınlar. Kaldı ki ben Milletvekilliği görevim süresince kapımı kim çalarsa herkesi buyur ettim ve hiç bir zaman partisini yada kimliğini sorgulamadan işlerini yapmaya çalıştım. Eğer bir kişi çıkıp ta ben Alim Işık'a gittim ve beni partimden dolayı kabul etmedi derse ben bu adaylıktan çekilirim"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.