HİSARLAR İŞKUR PROTOKOL ANLAŞMASI

HİSARLAR İŞKUR PROTOKOL ANLAŞMASI

Ekonomi Yayın: 06 Mart 2014 - Perşembe - Güncelleme: 06.03.2014 17:44:18
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 50 sn.
3854 okunma
Google News

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi(UMEM) Projesi kapsamında İŞKUR Kütahya İl Müdürlüğü ile Hisarlar Makine Sanayi ve Ticaret  A.Ş. arasında imzalanan işbirliği protokolü  ile  Gazaltı Kaynakçısı mesleğinde  50 işarayanın mesleki eğitimlerine Mart ayıiçerisinde başlanacaktır.  

  

            Eğitimler; firma bünyesindeverilecekolup ilk bir aylık dönem; firmanın Eskişehir fabrikasında uygulanacaktır.İl dışıeğitimyerine ulaşım firma tarafından karşılanacaktır.Diğereğitim süreçleri; firmanınTavşanlı Organize Sanayi Bölgesinde kurulu fabrikasında yapılacaktır.

 

           Eğitimsüreci; ikikısımdan oluşup ilk etap mesleki eğitim kursunu başarı ile bitiren kursiyerleryine firma bünyesindeişbaşıeğitimprogramlarına katılacaktır.   

  

 Kursiyerlere  kurs  veişbaş eğiti m  süresince her fiiligüniçin 25 TL olmaküzereKursiyer CepHarçlığı İŞKUR tarafından katılımcılara ödenmiştir..(GenelSağlıkSigortası  ileİşveMeslekHastalık Primleri İŞKUR tarafındankarşılanmıştır.)

 

Kursa son başvurutarihi  06.03.2014  olupbaşvurular İŞKUR Kütahya İl Müdürlüğü ‘ne yapılacaktır

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.