Hisarcık'ta Turası Güven Tazeledi

Hisarcık'ta Turası Güven Tazeledi

Siyaset Yayın: 24 Kasım 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 24.11.2014 07:41:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3420 okunma
Google News

TURASI GÜVEN TAZELEDİ;
Ak Parti Hisarcık ilçe Teşkilatı 5, olağan kongresi bugün gerçekleştirildi.
Hisarcık Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye Bölge Koordinatörü Afyon Miletvekili Halil ÜRÜN,AK parti Kütahya Mileltvekilleri Dr. Soner AKSOY,Prof.Dr. Vural KAVUNCU, 22. dönem Kütahya Milletvekili Alaaddin GÜVEN, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih ÇALIŞKAN , AK parti İl başkanı İshak GAZELve il yönetim kurulu üyeleri,Kütahya Belediye başkanı Kamil SARAÇOĞLU,Tavşanlı Belediye başkanı Mustafa GÜLER,komşu ilçeler belediye başkanları,İl genel meclisi başkanı Musa YILMAZ ve il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda delege katıldı.
Kongreye Oda Başkanlarıda tam kadro katıldı.
Divan seçimi yapıldıktan sonra ,saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.
Kongre için kutlama mesajı gönderen Başbakan DAVUTOĞLU ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman SOYLU'nun Mesajları okundu.

Kongrede açılış konuşmasını yapan Salim TURASI;
''Bu yapmış olduğumuz kongreler 2015 genel seçimlerinin temel taşlarıdır,2015 genel seçimleri Genel Başkanımız ve Başbakanımızın ilk seçimleri olacaktır,kongrelerin bu kutlu yolda önemi çok büyüktür.Hisarcık ilçemizi ve köylerimizi daha iyi noktalara taşımak arzusuyla çıktığımız bu kutlu yolda heyecanlı ve tutkulu iyi bir ekip oluşturduk ,bu kutsal görevi Allah'ın izniyle sizlerin teveccühüyle başaracak yüksek azimdeyiz'' dedi.

Kongrede söz alan Hisarcık Belediye Başkanı ÇALIŞKAN konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi,Belediye başkanlığı seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ekip halinde bir bütün olarak çalışmanın meyvelerini aldıklarını belirten ÇALIŞKAN , ekip olarak gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Kongrede AK Parti Milletvekilleri Soner Aksoy,Vural Kavuncu,Halil Ürün,Ak Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel,Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu konuşma yaptılar.

Yapılan oylama sonucunda Salim TURASI Ak Parti Hisarcık İlçe Başkanlığına tekrar seçildi.

Haber: Yunus Daşdemir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.