Hisarcık Gençlik Parkı

Gündem Yayın: 13 Temmuz 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2019 10:59:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1960 okunma
Google News

Kütahya’nın Hisarcık Belediyesi tarafından yapılan “Hisarcık Gençlik Parkı” Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman’ın katıldığı törenle hizmete girdi. 

Açılış törenine; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Hisarcık Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, bazı daire müdürleri, ilçe protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kanal Hisarcık Projesi kapsamında Emet Eti Bor İşletme Müdürlüğü, Türk Telekom ve Devlet Demir Yolları Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü, Emet Orman İşletme Müdürlüğüne ait atık ve hurda malzemelerin değerlendirilmesiyle inşa edilen Hisarcık Gençlik Parkı’nın 186 günde tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu belirten Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan gelecek yıl parkın karşısına kafeterya, yürüyüş yolları, voleybol ve basketbol sahalarının da inşa edilerek yaşam alanı oluşturulacağını söyledi. 

İlçe Müftüsü Mustafa Arda’nın duasının ardından açılış kurdelesi Vali Dr. Ömer Toraman ile beraberindeki protokol üyeleri tarafından kesildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.