Hırsızlık Şüphelisi 3 Kadın Otobüste Yakalandı

Asayiş Yayın: 23 Ocak 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 23.01.2017 08:35:07
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
4220 okunma
Google News

Kütahya'da girdikleri bir evden ziynet eşyası çalan 3 kadın, Eskişehir'e gitmek için bindikleri yolcu otobüsünde yakalandı.

Olay gündüz saatlerinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Güler Sokak'ta meydana geldi. Kapısını çekip kilitlemeden evden dışarı çıkan F.N.U., döndüğünde eşyalarının karıştırıldığı ve ziynet eşyalarının çalınmış olduğunu gördü. F.N.U.'nun durumu polise bildirmesinin ardından Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaptıkları araştırmada olayın şüphelisinin E.İ. (43), N.İ. (29) ve Z.İ. (19) adlı kadınlar olduğunu belirledi. Polis ekipleri 3 kadını, otogarda Eskişehir'e hareket etmek üzere olan bir yolcu otobüsünün içerisinde yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden F.N.U.'nun evinde çalınan ziynet eşyaları ele geçirildi.

Hırsızlık olaylarından poliste çok sayıda suç kayıtlarının olduğu belirtilen 3 şüpheli, kollarına kelepçe takılarak sorgulanmak üzere Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.