HİLMİ GÜMÜŞ'TEN PARALEL YAPIYA

HİLMİ GÜMÜŞ'TEN PARALEL YAPIYA

Siyaset Yayın: 05 Ağustos 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2015 11:38:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3638 okunma
Google News

AK PARTİ TAVŞANLI İLÇE BAŞKANI HİLMİ GÜMÜŞ'TEN PARALEL YAPIYA HODRİ MEYDAN

 

                Ak Parti Tavşanlı ilçe başkanı Avukat Hilmi Gümüş Paralel yapıya “hodri meydan” dedi.

Ak Parti Tavşanlı ilçe başkanı Avukat Hilmi Gümüş yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları ifade etti:

“Son günlerde bazı çevrelerin yandaş medyası her gün yeni bir propaganda yaparak kendilerine destek vermeyen kamu görevlilerini hedef gösteriyor.

                 “Kütahya Valisi cami kapattı” diyerek kaçak yapı olması sebebiyle sadece yurt kapatılması olan bir olayı gündem yaparak tıpkı 17 ve 25 Aralık süreçlerinde O gün nasıl en olmadık iftiralarla hareket ettilerse bugün de benzer metotlarla valimize saldırmaktadırlar. Valimizi cami kapatan bir Vali olarak ilan etmektedirler. Sayın Vali'm biz biliyoruz ki bunların dertleri camii değil.

                Ortada paralel örgüt diye bir yapı var. Gözü olan herkes o yapının farkında. Hükümet “Böyle bir yapıya izin vermem” dediği için, buldukları her fırsatı değerlendirip en olmadık iftira ve yalanlarla kamuoyunun aklını karıştırmaya devam ediyorlar. Bunlar konuşur ama aynı zamanda yalanda konuşurlar, fitne de konuşurlar.

                Niyetleri  toparlanan Türkiye’yi dağıtmak. Milletin iyi niyetli dindar kesiminden sağladığı imkanlarla büyüyüp, serpilen ama karargahını Pensilvanya’da kuran bir örgüt bütün bu milletin güvenine, himmetine ihanet edip yurt dışındaki işbirlikçileriyle Türkiye’deki  istikrar ve güven ortamını bozmaya çalışıyor.

                Bizim yolumuz hayır yoludur, Hak yoludur. Bizim yolumuz insanlığa hizmet yoludur. Bu son yaşanan olaylarda da halkımız gördü ki milletine ve ülkesine hizmet eden, doğruyu yanlıştan haklıyı haksızdan ayıran milletin iradesini baş tacı yapanlardır.

                Acaba Sayın Valimize böyle çirkin bir iftira ile saldırmalarının sebebi kaçak yapı olan yurt binasına kapatılma talimatı vermesi mi ve bu güne kadar görev yaptığı illerde yapılan ve paralel yapının organize ettiği şarkı olimpiyatlarına destek vermemiş olması mı?

                Eğer dertleri gerçekten cami ise; buradan paralel örgüte Hodri Meydan diyerek sesleniyorum.

Araziyi diyanete tahsis etsinler; Biz Tavşanlı  olarak en güzel camii' yi oraya yapacağız.”

                                                                                                                                            

 

                                                                                                                              

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.