HESNA KÖKSAL HAYME HATUN KIZ KURAN KURSU ZİYARET

Gündem Yayın: 18 Temmuz 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 18.07.2018 09:58:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4590 okunma
Google News
HESNA KÖKSAL HAYME HATUN KIZ KURAN KURSU ZİYARET
 
 
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Hesna Köksal Hayme Hatun Kız Kuran Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
 
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kütahya İl Müftülüğü himayesinde faaliyet gösteren Kütahya Hesna Köksal Hayme Hatun Kız Kuran Kursunu ziyaret ederek hafızlık eğitimi alan yaklaşık 80 öğrenci ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kurs yöneticileri ve öğrenciler tarafından karşılandı.
 
Hesna Köksal Hayme Hatun Kız Kuran Kursunda eğitimlerin verildiği sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kıymetli kardeşlerim inşallah kısa zaman da hafız olup, öğrendiklerinizle yaşamanızı ve hayatınızda uygulamanızı temenni ediyorum. Sizlerde bu bilgileri çocuklarınıza aktararak, maneviyatı güçlü bir toplum oluşmasında önemli bir rol oynayacaksınız. Dini eğitim veren bu kurumlarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Bugünde yaptığımız ziyaretlerde kurslarımızın ihtiyaçları anlamında taleplerini aldık. İnşallah kısa zaman içinde hayata geçireceğiz. Rabim başarılarınızı daim etsin, dedi.
 
Hesna Köksal Hayme Hatun yatılı kız Kuran Kursu yetkililerinden bilgi alarak incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saracoğluna, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar eşlik etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.