Heryer bayraklarla donandı

Gündem Yayın: 26 Ocak 2018 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2018 11:50:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2635 okunma
Google News

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 'Zeytin Dalı Harekatı' adı altında düzenlenen Afrin Operasyonu kapsamında Türk ordusuna destek amacıyla ev, iş yeri, sokak, kurum ve kuruluşlar Türk bayraklarıyla donatıldı.

Tavşanlı'da ' Zeytin Dalı Harekatı' adı altında düzenlenen Afrin Operasyonu kapsamında Türk ordusuna destek amacıyla ev, iş yeri, sokak, kurum ve kuruluşlar Türk bayraklarıyla donatıldı.

 

 

Afrin'e yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında olduğunu göstermek ve destek olmak amacıyla Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tüm resmi kurum ve iş yerleri kırmızı beyaza büründü.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, TSK'nın Afrin'e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekat'ı nedeniyle vatandaşların ev ve işyerlerine bayrak asması çağrısında bulundu. 

Kaymakam Kara, "Bütün kurumlara, okul ve camilere asılması için iki gün önce talimat verdik. Vatandaşlarımız da bu çalışmamıza destek verdi. Biz vatandaşlarımzdan istemediğimiz halde bunu yaptılar. Taktire şayan ve Tavşanlı'nın devletine bağlılığını göstermesi açısından çok önemli. Teşekkür ederiz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.