Hedef 2023 Büyük Türkiye

Yayın: 15 Ekim 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 15.10.2018 14:32:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2314 okunma
Google News

Ismet - Harika Güral “Hedef 2023 Büyük Türkiye” zirvesinde. 

Türk Ekonomisinin önde gelen isimleri “Hedef 2023 Büyük Türkiye” zirvesinde bir araya geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açılış konuşmasıyla başlayan , tüm gün süren panel ve toplantılarla devam eden zirveye Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ve Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral kendilerine yapilan kişisel özel davetlerle katıldılar. 
 “Hedef 2023 Büyük Türkiye” zırvesi İstanbul 3. Havalimanında gerçekleşti. Türkiye’nin ekonomik bir savaş halinde olması nedeniyle son derece önem arz eden mesajların verildiği etkinlik, İş dünyası tarafından yakından takip edildi. Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ve  Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral'ın  katıldığı “Hedef 2023 Büyük Türkiye” zirvesinin açılış konuşmasını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptı. Bakan Albayrak konuşmasında  ; Enflasyonla mücadele programının meyvesini yakında toplamaya başlayacağız. Yapısal adımlarla desteklediğimiz bu sürecin sonunda enflasyon ve faiz denen iki prangadan ekonomimizi adım adım kurtardığımızı hepimiz göreceğiz” ifadelerini kullandı. 
Panel ve Toplantıları Harika Güral’la birlikte ilgiyle takip eden ve zirveye katılan ekonomi çevreleriyle fikir alışverişi yapan Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, belki de tarihin en yoğun ekonomik saldırılarına maruz kalan ülkemiz ekonomisindeki olumsuz havanın hızla dağılma eğilimine girdiğini söyledi. İsmet Güral, ekonomideki kötü dönemi milletimizin birlik ve beraberlik anlayışı ve devlet yetkililerimizin aldığı tedbirler sayesinde  geride bırakmak üzereyiz dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.