Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı

Gündem Yayın: 07 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.02.2019 15:20:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2218 okunma
Google News

Kütahya İl Hayvan Koruma Kurulu, Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda bir araya geldi.
 
Toplantıya, Vali Dr. Ömer Toraman’ın yanı sıra Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Ali Bezirgan ile kurul üyeleri katıldı.
 
Toplantının ardından Vali Dr. Ömer Toraman ile kurul üyeleri Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler veren Veteriner Ali Bilcan, Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinin eğitim amaçlı yaklaşık 50 kişilik kapalı amfi ve görsel yayın imkanları, ameliyathane, hospitalizasyon odası gibi bir çok kapsamlı yeri, yabani kuşların rehabilitasyonu amacıyla uçuş imkanlarının olacağı uzunluk ve yükseklikte fileli alanları, anne ve yavru kediler için geniş sosyal alanı olan doğal yaşam sahaları ve rehabilitasyon yapılan köpekler için doğal mağaralar, hasta ve yaralı hayvanlar için yeni barınaklarıyla Türkiye’de örnek proje olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.