Hayvan hırsızlığı şüphelileri tutuklandı

Asayiş Yayın: 28 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 28.05.2022 11:45:05
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
519 okunma
Google News

 

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Kuruçay Beldesi'nde akşam saatlerinde H. H. Y. (38) isimli kişinin, arazide otlatmak amacıyla bıraktığı  9  adet büyükbaş hayvanından  bir simental cinsi büyükbaş hayvanının olmadığını tüm aramalara rağmen bulamadığını ve çalınmış olabileceği üzerine jandarmaya haber verdi.

İddiaya göre ,   Olayla ilgili olarak Kütahya İl Jandarma komutanlığı  JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) ve Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari saha araştırmaları ile alınan tanık ifadeleri ve yapılan teşhisler sonucunda; olay faillerinin O.E. (24), F.S.(20) ve İ.D. (18),  (Gasp suçu nedeniyle Tavşanlı KCİK.'da bulunmaktadır) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüpheliler O. E. ve İ. D. Tavşanlı ilçe Merkezinde yapılan operasyon sonucunda yakalanarak gözaltına alındı ve mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Tavşanlı Kapalı Cezaevine konuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.