HAYVAN BAKIM EVİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 14 Nisan 2017 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2017 18:01:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4274 okunma
Google News

 

Belediye tarafından projelendirilen ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü tarafından desteklenen Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Merkezi inşaatı hızla devam etmektedir.
Barınağın genişletme çalışmaları kapsamında barınağın her iki cephesine istinat duvarları çekilmiş olup, doğal yaşam alanları için tesviye çalışmaları devam etmektedir. Yeni idari bina için gerekli zemin etütleri yapılarak inşaatına başlanılmıştır. Eski idari binanın revizyonuna başlanılmış olup burada 60 öğrencilik seminer salonu ile ameliyathane-hospitilizasyon, muayene odası ve ilaç depoları oluşturulması için çalışmalar sürmektedir. Ayrıca giriş için tuvalet, banyo ve mutfağı bulunan güvenlik kulübesi yapımı da devam etmektedir.
Önümüzdeki günlerde çocuklarımızın sosyo-kültürel gelişmelerine hız kazandıracak olan açık amfi tiyatro, gezi yolları, bilgilendirme tabelaları, doğal yaşam alanı seyir terasları ve camları için gerekli çalışmalara başlanacak olup, hayvan refahının önemi göz önüne alınarak yapılacak olan mevcut bakımevinin ısıtma sistemi, kedi, köpek ve yaban kuşlarının ihtiyaçlarına uygun özellikte yapılacak olan doğal yaşam alanlarının inşaatı devam etmektedir.
Yeni oluşturulacak köpek barınakları için gerekli fizibilite ve zemin etütleri yapılarak hazırlıklar tamamlanmış olup inşaat çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.