Haymeana Ana Okulunda Anneler günü kutlaması

Gündem Yayın: 14 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 14.05.2018 13:53:24
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1994 okunma
Google News

Tavşanlı Haymeana Ana Okulunda Anneler günü kutlaması gerçekleşti. Yoğun katılımın gerçekleştiği kutlamada Okul Müdürü Nurgül  Neslihan Örs ”Analarımız ailenin temel direği ve toplumunda geleceğimizin sağlam bir topluma ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Biz de haymeana Anaokulu olarak öğrencilerimizin annelerine verdiğimiz değeri pekiştirmek keyifli bir zaman geçirmek için anneler günü okulumuzda anne velilerimiz ve misafir Şehit Ailelerimiz ile birlikte kutladık. Velilerimize ikramda bulunduk, çeşitli yarışmalar ve sürprizlerle unutulmayacak bir zaman geçirdik. 
Velilerimiz de memnuniyetlerini dile getirerek unutulmayacak bir anneler günü programı yaşadıklarını belirtiler.  Haymeana Anaokulu olarak bütün annelerimizin Anneler gününü kutluyoruz.” dedi. 
  Haymeana Anaokulu Müdürü Nurgül  Neslihan Örs ayrıca ,  “kutlama programında Emeği geçen tüm öğretmenlerimize staj yerlerimize ve yardıma yardımcı personelimiz de teşekkür ediyorum” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.