Hayırlı Hizmetler Vakfından

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Yaşam Yayın: 15 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.11.2021 10:08:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1353 okunma
Google News

Hayırlı Hizmetler Vakfından "Vefa" programı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde veli ve mecnunlar yemekte biraraya geldiler.

Diyanet işleri başkanlığının Mevlidi Nebi haftasını "Vefa" Temasıyla anma programı gerçekleştirildi. Hayırlı Hizmetler Vakıf istişare heyeti aldığı karar ile "Mecnunlara yemek ve hediye ikramı" programı gerçekleştirdi.

Hayırlı Hizmetler Vakfı, Diyanet'in "Vefa" temalı içeriğini takip etmeye devam ediyor.

Hayırlı Hizmetler Vakfı yönetim kurulu Tavşanlı'da bulunan velilerimiz de denilebilecek mecnunları lokantada bir araya getirdi. Misafirler için özel olarak hazırlanan yemeğin ardından hediyeler takdim edildi.

Vakıf Başkanı Ahmet Canatan, " Malum Diyanet İşleri Başkanlığımız Mevlidi Nebi haftasını " Vefa" haftası olarak ilan etmişti. Biz de Vakfımızda vefayı nasıl gerçekleştirebileceğimizi düşünürken, ilk olarak genel kurul üyelerimize ziyaretler ile başladık. Çünkü onlar İslam davasına sahip çıkıp Vakfımızı kurup bu günlere gelmesine vesile olmuşlardır. Önce onları ziyaret ettik, daha sonra Tavşanlı'mızdaki velilerimiz ve mecnunlarımızı biraraya getirerek onlara yemek ikramında bulunduk ve hediyeler takdim ettik. Hepsinin de ayaklarına sağlık, bizim davetimize icabet edip geldiler. Şehrimize vefa adına şehrimizin mecnunlarını bir araya getiren vakfımız, aynı zamanda bu tür bir organizasyonu ilk defa geçmiş yıllarda gerçekleştiren Bakkallar Odası eski başkanı Ali İhsan Özden'i de rahmetle anıyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.