(Hayır) lı ziyaret

Siyaset Yayın: 03 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2017 07:57:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4678 okunma
Google News

Kütahya CHP teşkilatı, DEMOKRAT Parti İl Başkanlığına “HAYIR” lı bir ziyaret gerçekleştirildi. CHP İl başkanı ve beraberindeki heyeti Demokrat Parti binasında karşılayan Başkan Halil GÜN, CHP’lilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette, CHP il başkanı DR. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan anayasa değişikliğine yönelik maddelerin imzalanmasına, “hayırlı olsun” ifadelerine yer verirken, DEMOKRAR Parti İl başkanı Halil GÜN ise neden, “hayır” dedikleri yönünde açıklamalarda bulundu.

CHP İl başkanı beraberindeki heyetle ziyaret ettiği DEMOKRAT Parti il başkanlığında referandum ve anayasa değişikliği için hayırlı olsun ifadelerine yer vererek şunları söyledi; “Sistemin, rejimin değişliği gündeme getirildi, Cumhurbaşkanı da onayladı. Referandum süreci de artık başlamış oluyor, birkaç gün içerisinde de tarihi netleşmiş olacak. Cumhurbaşkanın onaylamış olduğu paketin ben sonuçlarının ülkemiz açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum ve hayırlı olacağına da yürekten inanıyorum.

İlk gündeme geldiği günden itibaren yasa paketi ile ilgili çeşitli tereddütlerimizi dile getirmeye başladık, bugünde sürdürüyoruz. CHP elbette bu süreçte, düşünce olarak hayır dediğini zaten baştan beri deklare etmiş, bu konu ile ilgili görüşlerimiz açık ve net paylaşıyoruz. Hangi siyasi pati mensubu olursa olsun, hangi düşünceye sahip olursa olsun, halkımızla bu tereddütlerimizi paylaşma gayreti içerisinde olacağız.

Bu meseleyi bir ülke meselesi olarak görüyoruz, bu ülkenin bayrak meselesi olarak görüyoruz, demokrasiye sahip çıkan herkesin hayırlı bir iş yapması gerektiğine inanıyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.