Hayır Konvoyu Tavşanlı'da Olacak

Siyaset Yayın: 20 Mart 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 20.03.2017 11:24:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4469 okunma
Google News

CHP Tavşanlı ilçe Başkanı Füsun Aktakka Yıldız yarın yapılacak " Hayır" propagandası ile ilgili şu yazılı açıklamayı yaptı. 

" "HAYIRLI KONVOY" Yarın 21 Mart Salı günü 10'30 da Tavşanlı parti binamızda olacak ,sonra da halkla buluşacaktır. "

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından referandum sürecinde Anadolu'da dolaşarak "hayır" propagandası yapılacak "Cumhuriyet Otobüsü" yola çıktı.

'CUMHURİYETİN ORTADAN KALDIRILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ'

CHP İlçe Başkanı Yıldız, "Bu ülkede canlarını vererek kurulmuş bir Cumhuriyetin ortadan kaldırılmasıyla karşı karşıyayız. Onlar her ne kadar Cumhuriyet duruyor deseler de bizim anladığımız demokratik  Cumhuriyettir, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyettir. Asla ve asla da onun ortadan kaldırılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

'REFERANDUMLA BİRLİKTE YAPILMAK İSTENEN TEK ADAM YÖNETİMİNE HAYIR DİYECEĞİZ'

İlçe Başkanı Yıldız, "İnanıyorum ki Türk insanı 16 Nisan'da sandığa gidecek ve hayır diyecek bu referandumda o sandıklarda hayır çıkacak. Bu referandumla birlikte yapılmak istenen tek adam yönetimine hayır diyeceğiz" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.