Haydi Kaldır Kolları

Yaşam Yayın: 22 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2017 15:20:23
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
3959 okunma
Google News


Aslanapa Yöresel Halk oyunları yarışmaları başlıyor. Yapılacak elemeler sonrasında 9 Temmuzda final yarışması düzenlenecek ve ilk 3 ekibe altın hediye edilecek 
Aslanapa Yöresel Halk oyunları yarışmaları bayramın ikinci günü Örenköy’de başlıyor. Bayramın üçüncü günü ise Aslanapa merkez de eleme yarışmaları düzenlenecek. Yarışmaların eleme bölgelerinden biride Kütahya Merkez’de yapılacak. Börekçiler Mahallesinde yapılacak yarışmaların ardından finalistler belirlenecek ve büyük final 9 Temmuz Pazar günü Aslanapa Pınarbaşı mahallesinde yapılacak. Buradaki final sonrasında ilk 3’e giren ekibe ödüller verilecek. Bu kapsamda birinci olan ekibe 4 cumhuriyet altını, ikinci olan ekibe 4 yarım altın ve üçüncü olan ekibe ise 4 çeyrek altın verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.