Haydi Çocuklar Camiye

YARI YIL TATİLİNE GİREN ÇOCUKLARIN CAMİ VE NAMAZ DEĞERLERİYLE TANIŞMASINI HEDEFLEYEN PROJE TAVŞANLI'DADA UYGULANACAK. TAVŞANLI BELEDİYESİ, İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ VE ZİNDE GENÇLİK KULÜBÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI.

Gündem Yayın: 24 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 24.01.2019 11:25:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1923 okunma
Google News

"HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE"
 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde başlatılan ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesi kapsamında Tavşanlı'da ki ibadethanelerde 11 günlük program başlatıldı. Tatile giren ilkokul ortaokul ve lise öğrencilerinin günde 5 vakit camiye davet ederek cemaatle buluşturmayı hedefleyen projede öğrencilerle bire bir ilgilenilerek en fazla vakit namazına gelenler 3 Şubat Pazar günü Arifağa Cami'nde ödüllendirilecek. 
Bu bağlamda projeye destek veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy ve Zinde Gençlik Kulübü arasında protokol imzalandı. Bugünlerde Göbel Termal Tesisleri'nde Gençlik Kampı kurulduğunu ifade eden Başkan Mustafa Güler "Biz eğitimin her alanda, her yaş grubuna en iyi şekilde ulaştırılmasını istiyoruz. Müftülüğümüz tarafından gelen talep doğrultusunda Göbel Termal Tesislerimizi gençlere tahsis ettik. Kardeşlerimiz Sabah Namazıyla başlayan günde ilmihal eğitimi, Sure ezberi ve kitap okuma etkinliği düzenliyor. Serbest zamanlarda da havuzlarımızda eğlenceli vakitler geçiriyor. Çocuklarımıza başarılar, görev alan eğitimcilere de teşekkür ediyorum. Bugün protokol imzaladığımız ve desteklediğimiz "Haydi Çocuklar Camiye" Projesinin de çok faydalı olacağını düşünüyorum " dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.