HAYATINA SON VERDİ

Asayiş Yayın: 16 Mart 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 16.03.2016 15:11:59
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
8517 okunma
Google News
  HAYATINA SON VERDİ 

 

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesine bağlı Tunçbilek Beldesi Köprübaşı Mahallesinde bir kişi silahla göğsüne  ateş ederek hayatına son verdi. 

 Tunçbilek’e bağlı  Köprübaşı mahallesinde yaşayan İsmail Şen göğsüne dayadığı silahı ateş ederek intihar etti.

İddiaya göre, hareketsiz şekilde İsmail Şen‘in evde kanlar içerisinde yattığını gören eşi durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde İsmail Şen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın yaşandığı yeri güvenlik çemberine alan Jandarma olay yeri inceleme ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. İsmail Şen daha sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp morguna götürüldü. 

Eşi ile ailevi sorunları nedeniyle intihar ettiği bilgisi edinilen İsmail Şen'in, Tavşanlı'da bir okulda hizmetli olarak çalıştığı öğrenildi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.