Hayat Paylaştıkça Güzel

Sağlık Yayın: 20 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.03.2020 17:11:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1623 okunma
Google News

Hayat Paylaştıkça Güzel

Kütahyalı genç basın emekçisi Ahmet Dinç, sosyal medyadan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun doğada okuduğu Stefan Zweig kitabını görünce, bu paylaşım altına yorum olarak, Zweig hayranı olduğunu belirtti. Rektör Kavuncu bu durum karşısında memnuniyetini dile getirip, kitabı mevcut şartlardan dolayı KSBÜ laboratuvarlarında yoğun bir dezenfeksiyon sürecinden geçirterek, Dinç’e hediye etti.

KSBÜ- Doğayı seven bir insan olarak bilinen KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, geçtiğimiz Pazar günü Kütahya doğasında vakit geçirirken bir görüntü paylaştı . Kavuncu Instagram hesabından, “Burada virüs yok. Güneş, temiz hava, kuş sesleri, sıcak çay ve kitap var.” paylaşımını yaptı. Paylaştığı fotoğrafta ise Stefan Zweig’ın “Macellan- Bir İnsan, Bir Yaşam” kitabı, doğayla uyum içerisinde duruyordu.  

 

 

Bu paylaşım üzerine Dumlupınar Gazetesi’nden genç basın emekçisi Ahmet Dinç, yorum olarak Alman Zweig hayranı olduğunu belirten şu mesajı paylaştı: “Zweig hayranıyım. Kitabı okuduktan sonra bana hediye eder misiniz Rektörüm?” Rektör Kavuncu bu durum karşısında olumlu cevap verip, kitabı KSBÜ laboratuvarlarında yoğun bir dezenfeksiyon sürecinden geçirterek, Ahmet Dinç’e hediye etti.

 

“BU İNCE DAVRANIŞ KARŞISINDA ÇOK MUTLU OLDUM

Rektör Kavuncu, hediye ettiği kitaba, “Sevgili Ahmet Dinç kardeşime; kitaplara olan ilgi ve sevgisinin hiç bitmemesi dileğiyle.” notunu paylaşarak, imzasını attı. Dinç bu ince davranış karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bir Stefan Zweig hayranıyım. Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun da Zweig’ın bir kitabını okuduğunu görünce, sosyal medya paylaşımı altına bir yorum yazdım. Rektör Kavuncu sağ olsun beni kırmayarak, kitabı hediye etti. Ayrıca kitap dezenfekte işlemine tabi tutulduktan sonra bana ulaştı. Bu ince davranış karşısında da çok mutlu oldum.” dedi.

KİTAP YOĞUN BİR DEZENFEKSİYON SÜRECİNDEN GEÇTİ

KSBÜ laboratuvarlarında yoğun bir dezenfeksiyon sürecinden geçen kitap, ilk olarak ultraviyole (UV) lambası altında 1 saat bekletildikten sonra, sayfalar ayrı ayrı yüzde 70 etil alkolle temizlendi. Ardından özel olarak poşete konularak, bantlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.