HAYAT BOYU ÖĞRENME HALK EĞİTİM PLANLAMA VE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Gündem Yayın: 26 Ocak 2017 - Perşembe - Güncelleme: 26.01.2017 13:32:35
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
3924 okunma
Google News

HAYAT BOYU ÖĞRENME HALK EĞİTİM PLANLAMA VE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, “İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu” toplantısı yapıldı.

Kız Teknik Lisesi Gıda Atölyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen “İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu” toplantısına İlçe Kaymakamı Yüksel Kara başkanlık etti. Komisyon toplantısında, Hayat Boyu Öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve merkezler arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, hizmet tekrarının ve kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin artırılması gibi konular ele alındı.

Toplantıya Tavşanlı İlçe Garnizon Komutanı Tuğrul Demiryürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, okul müdürleri ve daire amirleri katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.