Hastaneye Yeni Üniteler

Hastaneye Yeni Üniteler

Sağlık Yayın: 25 Kasım 2014 - Salı - Güncelleme: 25.11.2014 13:12:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3710 okunma
Google News

Tavşanlı Hastanesi'ne Yeni Ünite

 

Tavşanlı’da sağlık kalitesini arttırmak amacıyla hazırlanan projelerden birisi daha hayata geçirildi. Kütahya Milletvekili  Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Kardiyografi Ünitesi’nin açılışında kalp ve göğüs hastalıklarıyla mücadelede 'spor ve egzersizle' önemli mesafeler kat edileceği bildirildi.

Tavşanlı Devlet Hastanesi’nde ki yenilikler devam ederken, hizmet kalitesini arttırmak için hazırlanan projeler   hayata geçiriliyor. Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören kalp ve göğüs hastalıkları şikayeti bulunan vatandaşlar Fizik Tedavi Servisi’nde spor yaparak sağlıklarına kavuşacak. Hastane envanterine giren yeni cihazların açılışını Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, Tıbbi Hizmetler Başkanı Sabahattin Altıntaş, Başhekim Ünal Ünalan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Şehrinaz Katırcı, servis hemşireleri ve Poliklinikte tedavi gören hastalar yaptı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici ise Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu’ya sağlık sektörüne verdiği destekten dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Tavşanlımızda bu açılışı yapmak ve hastaları ziyaret etmek bizleri de mutlu etti. Bu bir başlangıç ve devamı gelecektir. Ünitemizin açılmasında emeği geçen Milletvekilimiz Vural Kavuncu ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.