HASTANEDE MORAL GECESİ

HASTANEDE MORAL GECESİ

Sağlık Yayın: 28 Haziran 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 28.06.2014 15:53:49
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
4970 okunma
Google News

                Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi çalışanları Yeni Açılacak hastanenin acil sevisinde düzenlenen canlı müzikli ve yemekli moral gecesinde biraraya geldiler.

Gecede başarılı personele plaket ve belge takdim edilirken , Başhekim  Sabahattin Altıntaş’a ilçeden ayrılarak Kütahya Sağlık Hizmetleri Müdürü olmasından dolayı plaket takdim edildi.

BAŞHEKİM SABAHATTİN ALTINTAŞ KÜTAHYA  SAĞLIK HİZMETLERİ MÜDÜRÜ OLDU

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde daha önce  Başhekim görevini yürüten Sabahattin Altıntaş konuşmasında şunlara değindi;  “Yemeğe emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepimiz birer sağlık çalışanı olarak hakikaten zor bir sektörde sağlık hizmetinde ilçemize ve buraya gelen insanlara sağlık hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sağlık hizmeti gerçekten çok zor stresli, sıkıntılı ve çok problemli bir hizmet sadece tıbbi hizmet değil, bunun yanında aklımıza gelen birçok hizmeti de burada hastanemizde vermeye çalışıyoruz. Yemek hizmetlerimiz var, otel hizmetçiliği var, güvenliği var, aklımıza gelen hemen her türlü işi burada yapmaya çalışıyoruz. Bu kadar çeşitli işi yaparken çok farklı meslek gurubundan çok farklı insanlardan oluşan bir ekibimiz var. Yaklaşık olarak 700 ye yakında çalışanımız var. Morla gecemiz ve ödül törenimiz de emeği geçen herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.” dedi.

                Kütahya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici; “ Gerçekten Tavşanlı bizim hastanelerimizin arasında bu şekilde hizmet eden önem veren katılımcı katılımı bol olan bir hastanemiz bu personelin birbiri ile kaynaşması birbiri ile bağdaşması ne kadar sıkı bir bağ olduğunu gösteriyor. Bugün burada bu şekilde kaynaşma olduğu gibi yıllarını bu hastaneye vermiş ve yine kendini sağlık sektörüne adamış çok değerli arkadaşlarımıza kardeşlerimize plaket de vereceğiz. Kendilerine teşekkür edeceğiz. İnsanlar böyle zamanlarda hatırlanırsa hoş olur. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım.”  Dedi.

Gecede palyaçolar çocukları eğlendirirken ilerleyen saatlerde  şiir dinletisi ve canlı müzik sunumu gerçekleşti .

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.