HASTANE YER TESLİMİ YAPILDI

HASTANE YER TESLİMİ YAPILDI

Gündem Yayın: 08 Mart 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 08.03.2014 20:37:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3708 okunma
Google News

 

TOKİ tarafından Kütahya’nın Emet ilçesine yapılacak olan 60 yataklı devlet hastanesi için  çalışmalar başladı.

Yapılan ihaleyi kazanan VERON firmasıilçeye  gelerek hastanenin yapılacağı  arazide incelemelerde bulundu. Emet Belediye başkanı Mustafa KOCA ‘nın eşlik ettiği firma yetkilileri hastane yapımının şantiye kurulumunun ardından başlayacağını belirttiler.

TOKİ tarafından  ihalesi yapılan yeni devlet hastanesi ihale değerlendirme süreci sonrası. VERON dış ticaret şirketi ihale ileilgili sözleşmesini imzalanmıştı.

Emet Belediye başkanı Mustafa Koca 40 yataklı Emet devlet hastanesinin 60 yatağa çıkarılması ile uzayan hastane yapım işinin 16 Ocak tarihi tibarı kesinleşen ihalesinde yer teslimininde yapıldığını belirterek;"Göreve geldiğimiz günden itibaren sağlıklı yol diyerek ilçemizin en önemli sorunlarına dikkat çektik.Allaha şükürler olsun ki bugün YOL ve Sağlık konusunda müjdeli haberlrle mutlu bir gün yaşadık. Tavşanlı yolumuzun FARSEL firmasının alması,Belediyemizc eyer tahsisi yapılan Aile sağlık merkezi projemizin onaylanması d erken bugünde VERON firması ilçemize geldi.18 ay sürecek  yeni hastanemiz 40 yataklı planlanan Hastanemizin daha sonra yatak sayısını 60’a çıkarıldı, şimdi yoğun bakım üniteleri de eklenince 75 yataklı bir hastane inşa edilecek” dedi

Başkan KOCA, Yüklenici firma ile TOKİ arasında 16 Ocakta Sözleşme imzalandığını, 20 Ocak tarihinde de yer teslimi yapıldığını beyanla;” Allah nasip ederse 2015 yazında kurdalesini hep birlikte keseceğiz. İçinde; Tek Kişilik 8 oda, Çift kişilik 28 Oda, 5 yataklı Yoğun Bakım ünitesi, 9 kişilik Diyaliz Ünitesi, 20 Poliklinik odası, 2 Ameliyathane ve 1 Doğumhane bulunan hastanemiz 15 milyon 755 bin liraya mal olacak. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.