Hapisteki Engelli Vatandaş Af İstedi

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 17.05.2019 16:26:53
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1469 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde T Tipi Açık Cezaevinde hapis yatan ağır ve sürekli engelli vatandaş cezasını denetimli olarak çekmek istiyor.

Bir kişiyi öldürmeye teşebbüs suçundan ceza alan 43 yaşındaki Başarı Asma Tavşanlı T Tipi Açık Cezaevinde yatıyor.

Geçtiğimiz hafta 1 haftalık izinle dışarı çıkan Asma, gazetecilere yaptığı açıklamada, hapiste daha fazla yatamayacağını ifade ederek sesinin duyulmasını istedi. Tavşanlı Açık Ceza Tevkif Evinde yatan ve 11 ay daha hapis kalacağını belirten engelli vatandaş Başarı Asma, "Bursalıyım. Öldürmeye teşebbüsten Tavşanlı Açık Cezaevinde hapis yatmaktayım. Görüldüğü üzere engelliyim ve raporlarım var. Ben aldığım bu cezayı yatamamaktayım. Sesimi yetkililerin, Cumhurbaşkanımızın duymasını istiyorum. Denetimli olarak cezamı çekmek veya Cumhurbaşkanımızın af yetkisini kullanmasını istiyorum" dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.