HALKI ÜŞÜTMEYE HAKKINIZ YOK !

Gündem Yayın: 22 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 22.03.2020 18:41:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1891 okunma
Google News

HALKI ÜŞÜTMEYE HAKKINIZ YOK !

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya'nın bazı bölgelerinde gün boyu süren enerji kesintilerine tepki gösterdi. Erbaş ; " Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde olağanüstü günlerden geçiyor. Devletimiz bu zorlu günlerde halkımızın sağlığı için seferber olup, "evden muhakkak dışarıya çıkmayın" derken, bu kış gününde enerji kesmek hangi akıl ürünüdür. Enerji kesintileri en az 15 gün durdurulmalıdır."dedi.

HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARTMAYIN

Kış mevsimini yaşadığımız bu günlerde enerji kesmenin hastalığa davetiye çıkaracağını ifade eden MHP Milletvekili Erbaş ; " Enerji kesintisinden dolayı bir çok ev ısınma problemi yaşadı. Çocuklarımız hasta olursa bunun hesabını kimse veremez. Devletimiz evden çıkmayın derken, enerji kesmek ne demektir. Bunu planlayanlar hiç mi bunu düşünmediler. Zaten Kütahya'ya 10 yıldır bir çivi çakılmadı. 15 gün daha çakılmasada olur. Bunun telafisi var. ancak bir kişinin evinde soğukta hasta olmasının telafisi yoktur. Enerji illa kesilecekse 3 saati geçmesin " diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.