HALK GÜNÜ TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 09 Haziran 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 09.06.2018 11:50:21
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1682 okunma
Google News
HALK GÜNÜ TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR
 
 
Kütahya  Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cuma günleri öğleden önce Sivil Toplum Kuruluşları, öğleden sonra ise Halk Günü toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.
 
Kütahya Belediyesi, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cuma günleri düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşları makamında kabul ederek hemşehrilerinin sıkıntı ve taleplerini dinliyor. 
Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrileri ile iç içe olmalarının daha sağlıklı kararlar almalarına sebep olduğunu belirtti. Başkan Saraçoğlu; "Halk Günü toplantılarımıza devam ediyoruz. Burada amacımız vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini kendilerinden dinlemek. Bu toplantılarda vatandaşlarımızı dinliyoruz. Onların sorunlarını en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaya gayret ediyoruz", dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.