“Halep Ölmesin” kampanyasında, 70 bin TL toplandı

Gündem Yayın: 30 Aralık 2016 - Cuma - Güncelleme: 30.12.2016 11:50:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3949 okunma
Google News

“Halep Ölmesin” kampanyasında, 70 bin TL toplandı

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde Halep için 70 TL toplanıldı.

Tavşanlı İlçe Müftülüğü ve Diyanet Vakfı beraberliğinden Tavşanlı halkından camilerimizden “Halep Ölmesin” adlı yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında kuran kurslarından ve camilerden 70 bin TL para toplandığı belirtildi.

Tavşanlı İlçe Müftüsü Mecit Amil, Halep için başlattıkları yardım kampanyası hakkında bilgiler verdi. Kampanya genelinde camilerden 62 bin 142 lira para toplandığına dikkat çeken Amil, paraların havale ile Halep’e gönderildiğini açıkladı. Bazı vatandaşların kendi gayretleriyle para yatırdığını akdeden Amil, kuran kursu öğrencilerinin de kampanyaya destek verdiğini belirtti. Amil, “Kuran kurslarımızın açtığı bir kampanya var. Vatandaşlarımızın yatırdıkları ve kuran kursuna gelen öğrencilerin ve öğreticilerin katkılarıyla şuana kadar 70 bin liranın üzerinde bir yardım kampanyası yapıldı. Yardım kampanyası hala devam etmektedir. Yeter ki Halep ölmesin. İnfak et infak bulunasın. Ne kadar çok infak edersek Allah da o kadar bize infak eder, rahmetiyle, merhametiyle muamele eder.” diye konuştu.

Konuşma sonrasında kuran kursu öğreticileri ve öğrencileri Halep için yatırdıkları banka dekontunu İlçe Müftüsü Mecit Amil’e takdim ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.