“HAİNLER VE İŞBİRLİKÇİLERİ AMACINA ULAŞAMADI”

“HAİNLER VE İŞBİRLİKÇİLERİ AMACINA ULAŞAMADI”

Siyaset Yayın: 18 Aralık 2015 - Cuma - Güncelleme: 18.12.2015 13:57:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2973 okunma
Google News

“HAİNLER VE İŞBİRLİKÇİLERİ AMACINA ULAŞAMADI”

Belediye Başkanı Mustafa Güler, “17 aralık 2013 operasyonları; Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini ve dünyada söz sahibi ülke konumuna gelmesini hazmedemeyen güçlerin, yerli işbirlikçilerle birlikte milli iradeye yönelik yaptıkları darbe girişimidir” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilen “paralel” operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, “17 Aralık operasyonları; Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen iç ve dış güçlerin, el birliğiyle gerçekleştirdikleri hainlik girişimidir” dedi.

“SEÇİLMİŞ İRADEYİ HAZMEDEMEYENLER VAR…”

“Türkiye’nin seçilmiş iradesini hazmedemeyenler var” diyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “17 Aralık’ın, 3. köprüye, 3. havalimanına, Kanal İstanbul’a, Marmaray’a, nükleer santrallere yönelik yapıldığını hepimiz biliyoruz. Türkiye seçimlerde iradesini ortaya koymuş ve kendisini yöneteceği kadroları iş başına getirmiştir. Bu kadrolar ülkemizi adeta koşar adım ileriye taşırken tabiî ki bu durumdan hazımsızlık yaşayan içte ve dışta hainler olacaktır. İşte 17 ve 25 Aralık tarihleri bu hainlerin işbirliği içerisinde ülkenin geleceğine ipotek koyma girişimidir. Şükür ki başarılı olamadılar” dedi.

“KAOS ORTAMI OLUŞMADAN BAŞARIYLA BERTARAF EDİLDİ…”

“Demokrasi hayatını sekteye uğratma, halkın büyük bir çoğunluğunun işbaşına getirdiği iradeyi yok sayma ve o idareyi mevcut yönetimden uzaklaştırmak için her türlü oyunu oynayan bu yapı, Allah’a şükürler olsun ki amacına ulaşamamıştır” diyen Başkan Güler, “Paralel yapının dış güçlerle birlikte iş tuttuğu bu darbe teşebbüsü başarıya ulaşamadı ve Türkiye’de bir takım kurumların merkezi hükümet ile birlikte taşıdığı hassasiyet sayesinde önceki darbe dönemleri gibi kaos meydana gelmeden, kardeşin kardeşi kırdığı bir ortam oluşmadan başarıyla bertaraf edildi” dedi.

“ŞU ANKİ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN O DÖNEM DİMDİK AYAKTA DURMUŞ VE HAİNLERİN TEZGAHLARI TERS DÖNMÜŞTÜR…”

Başkan Güler, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın o dönem dimdik ayakta durması ve tüm dünyaya karşı hak mücadelesini yüksek sesle dile getirmesi bu paralel yapı ve işbirlikçilerinin tezgahlarını tersine döndürmüştür. Ben bu vesileyle o gün dimdik ayakta duran, şu an ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanları, Genel Kurmay Başkanlığını, MİT Müsteşarlığını, emniyet teşkilatını tebrik ediyor, onlara her türlü mücadelelerinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.