Hacamat Saç Kesilmeden Yapılıyor

Dünyanın en eski tedavi yöntemlerinden biri olan hacamat, günümüzde dünyanın birçok ülkesinde alternatif tıp olarak kullanılıyor.

Sağlık Yayın: 16 Eylül 2014 - Salı - Güncelleme: 16.09.2014 15:58:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
20754 okunma
Google News

Haccam Murat Kurt 5 bin yıllık tedavi yöntemi olan hacamat la birçok hastalığın kısa sürede iyileştiğini söylüyor.

Hacamatın damardan kan aldırma yönteminden tamamen farklı bir uygulama olduğunu söyleyen Haccam Murat Kurt '' Hacamatın uygulandığı bölgelerin özelliği nedeniyle klasik, damardan kan aldırma yönteminden farklı etkileri var. Hangi araç ve metotla olursa olsun kan aldırma ile ilgili uygulamalar bir uzman tavsiyesi ile yapılmalıdır. Uzman tarafından uygun görüldükten sonra hacamat yapılacak bölgenin sterilizasyonu sağlanır. Ardından kupalar vakumlanarak kapatılır. Kısa bir süre vakumlama işlemi yapıldıktan sonra bölge bisturi ucu veya bir lansetle kanın çıkabileceği şekilde çizilir. Buraya tekrar kupalar vakumlanarak kapatılır. Bundan sonra kupaların içine kan dolmaya başlar. Uzman 'ın uygun gördüğü ölçüde kan alma işlemi yapılır'' dedi..

Haccam Murat Kurt, hacamatın uygulanan bölgede mikrosirkülasyonu artırdığını, dolaşımı rahatlattığını belirterek kan ve dokulardan toksinlerin atılmasının sağlandığını kaydetti. Klinik çalışmalar ile ispatlanmış bir faydasının da vücudun ürettiği tabii kortizonun atılması olduğunu vurgulayan Hacam Murat Kurt hacamat sonrası ağrılı durumların azalmasını hatta ağrıların yok olmasını sağladığını ve hacamat'ın kafadan saç kesilmeden yapıldığını söyledi.

 

www.hacamatyasam.com  - www.kutahyahacamat.com - https://www.facebook.com/kutahyahacamat.tedavisi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.