Güzel Ahlak İçin Oku Etkinliği Düzenlendi

Gündem Yayın: 17 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2019 12:26:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1704 okunma
Google News

 

 
Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Uluslararası çapta düzenlenen ve İlimizde Kütahya Zinde Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen “İçindeki Güzelliği Paylaş” sloganı ile bu yıl yedincisi düzenlenen “Güzel Ahlak” konulu 7.Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları tanıtımı kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.
Cumartesi günü 14.00-15.00 saatleri arasında Kütahya Sera AVM’de gerçekleştirilen etkinlikte her yaştan katılımcı farkındalık oluşturmak amacıyla kitap okudu.
 
Etkinlikte yarışma hakkında bilgi veren Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Komisyon Üyesi Bahadır Biçer “Amacımız, okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde; okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine, insanlarımızın sahih kaynaklarla buluşmasına bir nebze de olsa katkı sağlamaktır. Eğitim seviyelerine uygun kitap ve konu seçimleri ile yarışmaya katılan yarışmacıların adil bir şekilde yarışmasını sağlamak;  katılımcıları yarışma için belirlenen ve hazırlanan kitaptaki bilgilerle hem manevi bir şekilde; hem de yarışma sonrası yapılan dereceler sonucu merkezi ve il ödülleri ile ödüllendirmek. Ahlakın en güzeline sahip Peygamber Efendimiz'in ahlakı ile ahlaklanmasına vesile olmaktır” dedi.
 
Yarışma detayları hakkında da kısa bilgi veren Biçer, “Yarışmaya son başvuru tarihi 16 Şubat 2019. Yarışmacılarımız www.ufkayolculuk.com internet sitesinden ücretsiz başvuru yapabilir. Bu sene ‘İlkokul Kategorisi, Ortaokul Kategorisi, Lise Kategorisi ve Arapça Kategorisi’ olarak toplamda dört farklı kategoride yarışacak yarışmacılar, Online Sınav ve Yazılı Sınav olmak üzere  iki aşamalı sınavdan geçeceklerdir. Kayıt yaptıran yarışmacılar 17-18 Şubat 2019’da ve iki gün sürecek online sınava, istedikleri bir vakitte interneti olan herhangi bir bilgisayar, tablet, pc veya akıllı telefondan giriş yapabilecekler. Online sınavda 50 puan ve üzeri alan yarışmacılarımız 17 Mart 2019’da yapılacak olan yazılı sınava girmeye hak kazanacaklardır” açıklamasında bulundu.
Etkinliğin ardından katılımcılara yarışma kitapları ve promosyon hediyeleri verildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.