Güvenlik toplantısı kararları alındı

Spor Yayın: 10 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2018 14:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3603 okunma
Google News

Güvenlik toplantısı kararları alındı 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde spor güvenlik toplantısı gerçekleşti.

Bölgesel Amatör Lig’de, Tavşanlı Ada Stadı’nda 14 Ocak 2018'de yapılacak Moymulspor  - TKİ Tavşanlı Linyitspor  karşılaşmasıyla ilgili ve daha sonraki Tavşanlı Linyitspor - Kütahyaspor  karşılaşmaları için güvenlik önlemlerinin belirlenmesi amacıyla toplantı yapıldı.

Tavşanlı Kaymakam vekili Domaniç Kaymakamı Tufan Bağır Gilan başkanlığında Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, maçlarla ilgili güvelik kararları alındı.

Ada stadındaki  devre arası sonrası ilk karşılaşma Tavşanlı ilçe takımlarından Moymulspor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında yapılacak olması nedeniyle toplantının ana gündem maddesi bu oldu.

Moymulspor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor'un karşılaşmasında A ve B tribünü ev sahibine ayrılırken C tribünü yani kapalı kale arkasının misafir takıma ayrılması kararlaştırıldı.

Sonraki günlerde ise Tavşanlı Linyitspor , Kütahyaspor karşılaşması için de güvenlik nedeniyle misafir takım taraftarı Ada sahasına alınmaması kararına varıldı.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, Emniyet Müdürü Turgay Temel, İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Tuğrul Demiryürek, İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa  ve diğer komisyon üyeleri katıldı.

Moymulspor Kulüp Başkanı İbrahim Sarızeybek  ve Linyitspor Kulüp Başkanı Nizammettin Düzgün de toplantıda yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.