Gurbetçilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Gündem Yayın: 28 Ocak 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 28.01.2017 13:28:27
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
2987 okunma
Google News

Avrupalı Türk Demokratlar (Uetd) Wuppertal e.v. tarafından gurbetçilere haftada 1 gün ’sosyal hukuk ve iş hukuku danışma’ hizmeti sunulduğunu bildirildi.
Kütahyalı Hikmet Özdemir’in İG-Metal’de İş Hukuku ve Sosyal Hukuk Uzmanı olarak hizmet verirken sonra emekli olduğunu ve emekli olduktan sonra Wuppertal’de yaşayan gurbetçilere iş hukuku, işsizlik, harz 4 , emeklilik, çocuk Parası, aile yardımları ve çocuk parası, işten çıkışlar, işveren tarafından verilen ihtar iş yerindeki sorunlar ve iş sözleşmeleri konusunda ücretsiz danışmanlık verdiği ifade edildi.
Hikmet Özdemir, yaptığı açıklamada, ’’Yıllarca İG-Metal’de danışmanlık hizmeti verdikten sonra buradaki vatandaşlarımıza ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.