Güral Vit ile banyolarda değişim zamanı

Dünya Yayın: 14 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.02.2019 07:08:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5716 okunma
Google News

GÜRAL VİT İLE BANYOLARDA DEĞİŞİM ZAMANI

 

Vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Güral Vit yeni ve özgün tasarımlarını CNR Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıttı. Seramik banyo ürünleri pazarının önde gelen firmalarından Güral Vit, en yeni tasarım ve teknoloji ürünlerini, UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergiledi. Bu yıl Unicera Fuarı’nda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Güral’ın tasarladığı “Double Deck”i ziyaretçilerine tanıtan Güral Vit, yeni ürün serisi ile Türkiye’de bir ilki sunarken, vitrifiye dünyasına yeni bir bakış açısı getirmesi nedeniyle de büyük beğeni topladı. Çevre ve kullanıcı dostu olarak tasarlananbu ürün, su tasarrufu ve güvenliği ön plana çıkaran teknolojisiyle dikkat çekti.

ERGONOMİ, TASARIM VE HİJYEN BİR ARADA

“Double Deck” sunduğu üst ve alt bölümde yer alan 2 ayrı lavabo haznesi ile özellikle çocuklar, yaşlılar ve engelliler için büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor. Alt bölümde yer alan sensörlü bataryasıyla su tasarufu da sağlıyor.Gümüş iyon teknolojisi sayesinde maksimum hijyen ve maksimum tasarrufu bir arada sunan yeni ürün serisi, kir tutmayan yüzeyini bakterilere karşı koruyor.Bakteri oluşumunu 99,9 engelleyen yapısı sayesinde, temizlik için deterjan ve su miktarında ciddi tasarruf sağlıyor. Geniş ve dar alanlar için 2 farklı boyutta tasarlanan Double Deck Vitrifiye, beyaz ve siyah renklerin yanı sıra farklı renk seçenekleriyle de banyolara yepyeni bir boyut getiriyor. Ev kullanımına ek olarak ortak kullanım alanlarının yoğun olduğuanaokulları, hastaneler, oteller gibi kurumlarda da maksimum konfor ve hijyen sağlıyor.

IF DESIGN 2019 ÖDÜLÜ “DOUBLE DECK”İN OLDU

Tüm üstün özelliklerinin yanı sıra, tasarımıyla da göz dolduran “Double Deck” serisi, 2019 yılının ilk ödülünü aldı. Tasarım alanında dünyanın en prestijli ödül kuruluşu IF Design Award tarafından ödüle değer bulunan Güral Vit, estetik ve fonksiyonu birleştiren tasarımları ile tüm banyo çözümlerindeher zaman yenilikçi olmayı hedefliyor. Bu yıl banyolarda dönüşüm yaratmayı hedefleyen Güral Vit, yeni ürün serisi “Double Deck” ile çocuklar, yaşlılar ve engellilerin ihtiyaçlarına çözüm sunmayı amaçlıyor. Inovatif bakış açısı ile tasarlanan yeni ürün serisi, aynı zamanda çevre ve tüketici dostu teknolojilerle donatılmış.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.